BERIOS S.A.

Archaidowe

Specjalizujemy się w przetwórstwie orzechów arachidowych, włoskich, laskowych i migdałów do wyrobów czekoladowych, piekarnictwa cukierniczego, lodów i jogurtów. Ponadto zajmujemy się produkcją i konfekcjonowaniem szerokiej gamy maseł orzechowych.

Marki własne

Dziesiątki zrealizowanych projektów marek własnych, miliony ton sprowadzonych surowców, najnowocześniejszy park maszynowy i wypracowanie silnych relacji z rzetelnymi dostawcami na całym świecie sprawia, że Berios S.A. notuje stały i stabilny wzrost, zapewniając partnerom najwyższą jakość Obsługi.

Obszary działania

Obszary działania

Przetwórstwo orzechów

Sortowanie, czyszczenie, krojenie, obróbka termiczna, posypki. Od A do Z.

Obrót surowcami

Korzystając z naszych wieloletnich relacji i doświadczenia zapewniamy surowce, półprodukty, wyroby gotowe w najlepszych cenach

Standardy Jakości

Pracując w standardzie IFS, ISO 22000, AgroEko Zarządzamy procesami produkcyjnymi spełniając najwyższe standardy jakości

Marki własne

Elastycznie dostosowując się do wymagań klienta opracowujemy projekty od surowca, receptury, poprzez dobór opakowań, kreacje grafiki, aż do produkcji wyrobu gotowego

Skąd pochodzą nasze surowce

Współpracujemy jedynie z certyfikowanymi i sprawdzonymi dostawcami z całego świata.

Importujemy surowce bezpośrednio z plantacji.

Nasze surowce

Nasze Marki

Certyfikaty

ISO
IFS Food
AgroEko