Specjalizujemy się w przetwórstwie orzechów arachidowych, włoskich, laskowych i migdałów do wyrobów czekoladowych, piekarnictwa cukierniczego, lodów i jogurtów. Ponadto zajmujemy się produkcją i konfekcjonowaniem szerokiej gamy maseł orzechowych.
Dziesiątki zrealizowanych projektów marek własnych, miliony ton sprowadzonych surowców, najnowocześniejszy park maszynowy i wypracowanie silnych relacji z rzetelnymi dostawcami na całym świecie sprawia, że Berios S.A. notuje stały i stabilny wzrost, zapewniając partnerom najwyższą jakość Obsługi.
Sortowanie, czyszczenie, krojenie, obróbka termiczna, posypki. Od A do Z.
Korzystając z naszych wieloletnich relacji i doświadczenia zapewniamy surowce, półprodukty, wyroby gotowe w najlepszych cenach
Pracując w standardzie IFS, ISO 22000, AgroEko Zarządzamy procesami produkcyjnymi spełniając najwyższe standardy jakości
Elastycznie dostosowując się do wymagań klienta opracowujemy projekty od surowca, receptury, poprzez dobór opakowań, kreacje grafiki, aż do produkcji wyrobu gotowego
Współpracujemy jedynie z certyfikowanymi i sprawdzonymi dostawcami z całego świata.
Importujemy surowce bezpośrednio z plantacji.